Servicerobotar

Servicerobotar

Servicerobotar

Vi vet hur morgondagens behov ser ut – och med Pudutech står vi redo att möta dem.

Vi är väldigt glada att tillsammans med Pudutech kunna erbjuda våra kunder ett komplett utbud av servicerobotar. Pudutech tillverkar innovativa servicerobotar som är kompatibla inom en mängd olika branscher.

Med Pudutech kan du integrera en rad olika servicerobotar som möjliggör lösningar för just er utmaning.

Pudutechs robotar har en enorm potential. De kan kliva in där det finns en hälsorisk men kan även vara fördelaktig inom underhållningsbranschen. Från att leverera lunchbrickan till sjukvårdspatienter till att agera reklampelare i varuhus eller event – bara fantasin sätter gränser.

Vi är övertygade om att Pudutechs servicerobotar kommer revolutionera samhället. Här har du chansen att med hjälp av Plamex satsa på något i framkant och ge din organisation en ledande roll inom just din bransch!

Bellabot1

BellaBot

BellaBot är en servicerobot som fungerar alldeles utmärkt inom restaurangindustrin där hon kan köra ut maten direkt till kunden.

Fördelen med Bella är att hon kan köra ut 8-10 tallrikar på en gång vilket en människa inte kan göra. Det gör att alla kunder i samma sällskap får maten samtidigt. 

Kettybot

KettyBot

KettyBot är en av de senaste servicerobotar utvecklad av Pudutech, kettybot fungerar alldeles utmärkt som marknadspelare på grund av hennes 18,5 tum stora skärm på magen.

KettyBot opererar väldigt bra på till exempel varuhus, där hon kan köra ut varor till hyllorna samtidigt som hon tillexempel marknadsför prisnedsatta produkter. 

Pudubot (1)

PuduBot

PuduBot är en alldeles perfekt servicerobot för industrin. Pudu har stora och lättåtkomliga brickor.

Med hans stora och lättåtkomliga brickor fungerar Pudu utmärkt när man behöver transportera tillexempel prover från en maskin till ett testcenter eller labb.

Pudu går att köpa med både öppna brickor eller en stängd box för att transportera produkten.

Kontakta Bernt

För mer information, kontakta Bernt

Bernt (1)
Bernt Björkman
VD & Sälj
070-8785976
Bernt@plamex.se

Referenser

Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name

Servicerobotar