Robotar

Produktionshallen_5

Hos Plamex jobbar vi enbart med robotar i världsklass.

Genom våra partnerskap med svensk-schweiziska ABB och malaysiska Custech jobbar vi med högkvalitativa robotar i teknologisk framkant. Våra partners har robotarna för att möta morgondagens industri – vi står redo att skapa den med er.

Genom ABB Value Provider Program har vi tillgång till ABB:s kompletta robotutbud och kan således förse våra kunder allt från små robotar med en hanteringsvikt på 0,5 kilo upp till de allra största med en hanteringsvikt på 800 kilo. Vi utgår alltid från era mål och utför därefter en behovsanalys. Vårt mål är alltid att överträffa kundens förväntningar och utforma den bästa lösningen för er produktion.

Nedan följer mer information kring de tre robottyper vi arbetar med: Industrirobotar – Kollaborativa robotar – Servicerobotar – se vilken robottyp som passar just era behov!

Dsc06056 Crop

Industrirobotar

ABB:s har ett stort utbud på olika industrirobotaroch vi på Plamex har expertis inom samtliga modeller och varianter! Vi använder industrirobotar främst inom uppdrag som inkluderar hantering, montering, märkning och sammanfogning. Industrirobotar är kompatibla inom alla industrier och v…

ABB lanserar nu OmniCore™ - ett nytt styrsystem anpassat för framtidens krav inom Industri 4.0 och 5G.

Kollaborativa robotar

Möt vår vän YuMi – världsbäst på samarbete!

 

Behöver ni en lösning där en industrirobot inte passar in?
Då är YuMi svaret.

YuMi är ABB:s senaste innovation. YuMi är en kollaborativ robot och besitter intelligens som gör att han kan interagera och samarbeta i en produktion på ett sätt som tidigare inte varit möjligt.

YuMi är försedd med vad som liknar två armar, med dessa kan han producera i ett högt tempo och samtidigt genomföra preciserade, avancerade produktionsprocesser. Att ha YuMi i sin produktion resulterar i smarta, kollaborativa lösningar.

YuMi kan integreras i alla miljöer och är särskilt fördelaktig i trängre sådana, där mindre produktionsprocesser ska utföras. Inom sjukvård, medicin och labb passar denna robot perfekt.

 

 

YuMi finns i två modeller


Yumi Hero (1)

Modell 14000 som är tvåarmad och har 14 servoaxlar.

Single Arm Yumi

Modell 14050 som är enarmad

Referenser

Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name