Automation

Produktionshallen_6
Produktionshallen_4

Smartare automation

Vi finns här för dig som vill automatisera din industri. Med över 40 års erfarenhet inom robotautomation har vi på Plamex den kompetens och de verktyg som krävs för att ta er produktion till nästa nivå. Genom smarta, flexibla och standardiserade modulsystem skräddarsyr vi våra uppdrag efter kundens vision och mål. 

Kontoret_Möte

Maximal effektivitet och lönsamhet

Vi är ett mindre team med en unik möjlighet att ta oss an era utmaningar och leverera lösningar med både helhets- och detaljfokus. Vi ser till att skapa maximal effektivitet och lönsamhet i din produktion.

ABB Value Provider

Vi vill leverera smartare automation till din industri

Därför är vi en auktoriserad ABB partner.
Vårt partnerskap med ABB möjliggör tillgång till marknadsledande, högteknologiska robotar som ligger till grund för våra automatiseringslösningar ute hos våra kunder. Som auktoriserad ABB-partner ingår vi ett nära samarbete med en av världens ledande tillverkare av industrirobotar och kollaborativa robotar.

Produktionshallen_2

Automatisering är framtiden och vi är redo att följa med på er resa

Vi har många års erfarenhet inom plastindustrin samt tar oss an alla typer uppdrag - inom alla industrier - som kräver en automationslösning. Med bred kompetens och kreativitet löser vi hantering, montering, sammanfogning och märkning även i de mest avancerade moduler och produktionsprocesser.

Vi ser en ökad efterfrågan inom bland annat medicin-, labb-, service- och livsmedelsindustrin – och vi på Plamex står redo att stötta er i resan mot morgondagens högteknologiska industriproduktion.

Referenser

Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name