Plamex System™

Dsc06056 Crop

Plamex System™ - vårt egna modulsystem

I Plamexhuset finns över 40 års erfarenhet inom robotautomation – alltså har vi har varit med om en hel del. Vi är stolta över att vara verksamma inom världens mest spännande bransch – och vår mission är att vara med och utveckla samhället till en bättre plats.

Vi är måna om att skräddarsy lösningar till respektive kund, men under våra år i branschen har vi sett att många uppdrag har haft liknande problemställning. Detta har resulterat i Plamex System™ – standardiserad automation – ett modulsystem som vi själva har utvecklat.

Kontakta oss för en skräddarsydd behovsanalys för just din verksamhet!

Plamex System omfattar standardiserade lösningar för:

Detaljmatare IRL

Detaljmatare

Detaljmataren är utvecklad för att mata fram enstaka detaljer. Detaljmataren är avsedd att användas i våra moduler eller robotguidningsenheter. 

Moduler

Moduler

Modulen är framtagen för på ett smidigt sätt montera antingen vår palettväxlare eller detaljmatare. 

Palettväxlare Assem

Palettväxlare

(Mer info kommer inom snart, kontakta Plamex vid frågor angående produkten så berättar vi gärna mer!)

Robotguidning

Robotguidningsenheter

Robotguidningsenheterna är gjorda för att på ett smidigt och platssparande vis kunna bygga ihop mindre detaljer.

Tveka inte på att kontakta oss ifall ni är intresserade eller har funderingar av en Plamex System lösning på ert företag. Ni kan kontakta oss här.

Referenser

Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name Umbraco.Web.PublishedModels.Image?.Name