Om Plamex

Plamex automatiserar inom plast och gummi industrin med ABB och Sepro robotar. Automationen anpassas efter kundernas produktionsvolymer och produktlivslängden och även korta sådana kan oftast automatiseras. Ledorden för detta är flexibilitet och standardisering. Lösningarna skall vara lite smartare och ge våra kunder en effektivare och lönsammare produktion. Plamex jobbar i tätt samarbete med maskinleverantören Plamako, tillsammans kan vi erbjuda våra kunder kompletta plastfabriker.

Affärsidé:
Skapa smarta, flexibla och standardiserade moduler för omställbar automation som skall ge användaren maximal effektivitet och lönsamhet.

Vision:
Göra det enklare att automatisera industrin till kostnader som gör det möjligt att genomföra med kort återbetalningstid.

 


 

Plamako i Anderstorp - Allt för plastindustrin

I Plamakohuset i Anderstorp finns tre företag som alla har plast som gemensam nämnare. Storebror i huset är naturligtvis Plamako som sedan lång tid tillbaka är en av de ledande leverantörerna av utrustning till skandinavisk plastindustri.
Plamako levererar maskiner och utrustning från ledande tillverkare såsom  Zhafir, Haitian och Sepro. Vi kan leverera allt du behöver för att bygga upp en hel formsprutningsfabrik.

Klicka här för att komma till Plamako

 

 

 

Intenzo Polymers löser kundens materialbehov

Intenzo Polymers har vuxit fram med kundens behov som utgångspunkt. Genom samarbete med olika tillverkare tar vi fram materiallösningar som fungerar. Intenzo Polymers är ett självständigt bolag som har Anderstorp som bas där även lager och logistik hanteras.

Klicka här för att komma till Intenzo