Karriär

Plamex arbetar med smarta automationslösningar mot plastindustrin och våra kunder finns runt om i södra Sverige. Vi har stor kunskap inom el, mekanik, konstruktion och programmering. Vårt arbetssätt innehåller tre faser: beredning, produktion, installation. Vi fokuserar på beredning och produktion för att hos kunden optimera installationen. Plamex / Plamako omsätter ca 70 MSEK och vi är 20 anställda. Vårt kontor med nybyggd produktionshall finns utmed Ågatan i Anderstorp.

På Plamex arbetar vi som ett team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga samtidigt som man arbetar självständigt och tar initiativ. Skicka din intresseanmälan eller ansökan snarast till bernt@plamex.se - vi gör löpande urval och intervjuer. Ange tjänstens namn i ämnesraden. Eventuella frågor besvaras Bernt Björkman på telefon 0371-180 05.

 

 

Plamex Automation AB - PROJEKTSAMORDNARE inriktning EL

OBS denna tjänst söks via Finnvedens Säljkraft.

Sista ansökningsdag: 2019-04-18

Som PROJEKTSAMORDNARE blir du den sammanhållande länken i våra projekt. En viktig resurs där du får vara med och forma & påverka. Korta beslutsvägar gör att du också kommer i hamn med uppgifter på ett effektivt sätt.

Vårt arbetssätt innehåller främst tre faser vilka är beredning, produktion och installation. Ditt fokus ligger på beredningsfasen och här kan det handla om moment som t ex inköp av elkomponenter, CE-märkning, framtagning av riskanalyser, samordning/produktion av elkonstruktion och resursplanering av inhyrda tjänster mm. Du för ett nära samarbete med funktioner som teknisk säljare, mekanikkonstruktör, programmerare och service/installationstekniker. Vi är partner till ABB och bygger flera av våra automationslösningar med deras produktsortiment. 

Rollen ger dig stora möjligheter till att personligen växa och ta ett större ansvar under resans gång. Vi är mycket måna om att anpassa utveckling och utbildningsinsatser efter just ditt behov. Största delen av din tid arbetar du på plats på vår gemensamma anläggning i Anderstorp.  

Varmt välkommen till ett starkt team som alltid strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen kopplat ihop med ett stort personligt engagemang!

Vem är du? 

Vi söker en positiv medarbetare som vill utvecklas och bidra med framförallt tekniskt intresse, personligt engagemang och energi. Vi kan tänka oss lite olika alternativ gällande din bakgrund och erfarenhet. 

Några exempel på detta kan vara... 
- Du kommer direkt från högskolan och har läst en teknisk utbildning inriktning el/automation. 
- Du har yrkeserfarenhet från el/automation men saknar kunskaper i elkonstruktion. Här kan vi utbilda dig!
- Du arbetar idag "ute" som el/automationstekniker med mycket resande moment och vill landa i att vara mer på plats.
- Du arbetar som Elkonstruktör och vill bredda dina kunskaper.

Då rollen är av samordnande karaktär så är det naturligtvis viktigt att du trivs med flera kontaktytor, gillar struktur och att sätta och utveckla effektiva rutiner på olika arbetsmoment. Vi värderar vi ditt ansvarstagande och din lösningsorienterade inställning mycket högt.  

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Plamex Automation med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson tel: 0725-49 03 00. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se  Sista ansökningsdag är 18 april 2019.

 

 

 

 

 

 

Robotprogrammerare

Vi söker dig med erfarenhet av robotprogrammering inom automation- eller tillverkningsindustrin, gärna plastbranschen, med erfarenhet av ABB-robotar. Arbetet innebär en del resande i södra Sverige.

 

 

Robotprogrammerare/ servicetekniker

Du har el- och automationsutbildning i botten, är nyexad eller med några års erfarenhet och vill specialisera dig. I denna tjänst får du utbildning internt eller genom kurser, parallellt som du arbetar självständigt eller i team på olika projekt.