Karriär

Plamex arbetar med smarta automationslösningar mot plastindustrin och våra kunder finns runt om i södra Sverige. Vi har stor kunskap inom el, mekanik, konstruktion och programmering. Vårt arbetssätt innehåller tre faser: beredning, produktion, installation. Vi fokuserar på beredning och produktion för att hos kunden optimera installationen. Plamex omsätter ca 20 MSEK och vi är knappt 10 anställda. Vårt kontor med nybyggd produktionshall finns utmed Ågatan i Anderstorp.

På Plamex arbetar vi som ett team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga samtidigt som man arbetar självständigt och tar initiativ. Skicka din intresseanmälan eller ansökan snarast till bernt@plamex.se - vi gör löpande urval och intervjuer. Ange tjänstens namn i ämnesraden. Eventuella frågor besvaras Bernt Björkman på telefon 0371-180 05.

 

Projektledare

Du blir spindeln i nätet som planerar, styr och leder nya projekt och service på befi ntliga anläggningar. Du är en utåtriktad person med mycket gott ordningssinne som håller i kontakter med såväl kunder som leverantörer.

 

Elkonstruktör

I ditt arbete ingår också att bereda, göra riskanalyser, ansvara för CE-märkning, med mera.

 

 

 

Robotprogrammerare

Vi söker dig med erfarenhet av robotprogrammering inom automation- eller tillverkningsindustrin, gärna plastbranschen, med erfarenhet av ABB-robotar. Arbetet innebär en del resande i södra Sverige.

 

 

Robotprogrammerare/ servicetekniker

Du har el- och automationsutbildning i botten, är nyexad eller med några års erfarenhet och vill specialisera dig. I denna tjänst får du utbildning internt eller genom kurser, parallellt som du arbetar självständigt eller i team på olika projekt.